top of page
Op locatie of thuis een thema feestje

Soms lijkt op locatie gaan de makkelijkste manier om een feestje te vieren. Geen gedoe en toch een leuk feestje. Maar vaak vergis je jezelf daarin. Je moet nog steeds achter je uitnodigingen, uitdeelzakjes en uitdeelcadeautjes aan. Dit brengt tijd en kosten met zich mee. Verder is het vervoer naar locatie een aandachtspunt. Past iedereen in de auto? Moeten we een 2e auto even aan iemand vragen? Ook de reistijd naar locatie en benzine kosten zijn van belang. Verder is er vaak voor de jarige en vriendjes een all- in prijs berekent, zoals entree, hapje, drankje en lunch. Voor de volwassen begeleiders komen daar de kosten voor eten en drinken nog boven op. Vaak heb je dat van te voren niet in de gaten, maar aan het eind  van een dagdeel is dat toch een behoorlijk bedrag.

Verder is een locatie feestje altijd erg intensief. Er zijn veel andere geluiden en drukke prikkels van andere feestjes, kinderen en muziek. 

De voordelen van een thema kinderfeestje thuis zijn groot:

Je hoeft nergens meer achteraan, alleen eten en drinken

Je bent vertrouwd in je eigen omgeving

Je hebt geen last van storend omgevingslawaai van anderen 

Je hebt de kinderen rond je tafel te eten, drinken, spelen en knutselen. De kinderen zijn veel meer in verbinding met jou en met elkaar!
 

18045700741291954_edited.jpg
bottom of page