top of page

Hoe het begon...


Zoals ik me al eerder kort op de site heb voorgesteld, ben ik Helena Oostdijk.

Inmiddels ruim 13 jaar getrouwd met Huib.

En moeder van 2 kinderen: Joël (10 jaar) en Evelin (6 jaar) Omdat mijn man zelfstandig is en zijn werkuren heel erg wisselen, hadden wij bij de geboorte van Joël de keuze gemaakt dat ik thuis bij de kinderen zou zijn. 1 vast honk en stabiliteit thuis. En dat werkt voor ons. Maar nu onze kinderen wat groter en zelfstandiger worden, begon het bij mij te kriebelen. Ik wilde wat gaan doen. Maar wat.. en hoe? Langzaam maar zeker groeide het idee om iets voor andere moeders te betekenen, maar ook iets te doen wat ik zelf ontzettend leuk vind. Iets origineels, iets creatiefs. Langzaam maar zeker is zo "Uniek Kinderfeestje" ontstaan. En ik wilde echt "Uniek" zijn. Omdat ik zelf vrouw, moeder, dochter, zus, vriendin, kerklid, ouder enz ben, weet ik in hoeveel rollen we ons moeten delen. Er wordt echt heel veel van ons verwacht. Daarom wil ik jou helpen met het organiseren van een kinderfeestje thuis. Want de meeste moeders zien daar vreselijk tegenop. Ze vinden zichzelf niet creatief, zien tegen het regelen op, de drukte, de bende in huis en alle rompslomp die er bij komt kijken. Terwijl een kinderfeestje één van hoogtepunten uit het leven van jouw kind is. Later zal jouw kind zeggen: "Weet je nog van mijn kinderfeestje, toen ik 6 werd?"


Ik wil dus echt "Uniek" zijn, zoals ik al schreef. Daarom zijn de pakketten uitgebreid of te wel compleet.

Je hebt echt alles van begin tot eind wat je nodig hebt. De uitnodigingen, uitdeelzakje met cadeautje (s) zorgen er voor dat jij niet naar de winkel hoeft om dit te kopen. Dit bespaart je tijd.

Verder heb ik er voor gekozen om versiering en tafelaankleding in het pakket te doen. Zodat jij aan het eind van het feestje niet met een berg afwas zit. Even een vuilnis zak voor alle vieze spullen en in een mum van tijd is je huis weer opgeruimd!

Bij de knutselwerkjes heb ik alle materialen bekeken en uitgetest! Zo had ik een keer bouwzand gebruikt, wat vervolgens bij mij zelf van voor tot achter in de kamer lag. Dus voordat materiaal heb ik niet gekozen. Verder heb ik wel gekeken of de materialen uitdagend en net wat anders zijn als doorsnee. Zo zijn er glitterstiften, leer, foam clay, stickers.

Alles is dus helemaal aangepast en uitgewerkt per thema feestje.

Als jij een thema feestje besteld krijg je een uitgeprint mapje met wat tips, tijdplanning en verhaaltje (s) erbij. Dus geen getuur op een scherm, maar lekker duidelijk op papier..

De speelmaterialen zijn top! Zeker omdat je ze lekker mag houden!


Bij veel webshops kun je een thema kist huren. Dit betekent dat je na het feestje alles weer terug moet brengen of sturen. Vaak moet je van te voren een hoge borg betalen. Zelf houd ik hier nooit zo van. Stel dat er een scheur of vlekje ergens op komt... Dat gebeurt met kinderen! Krijg je dan nog wel je borg terug? Of hoe schoon is het pakket wat jij juist besteld hebt?

Daarom heb ik gekozen voor een concept dat je koopt. Alle materialen zijn nieuw. Dus ongebruikt, schoon en heel. En achteraf hoef je het niet terug te sturen! Ik hoop hiermee jouw als moeder met het themapakket een leuk, ontspannen feestje te geven.

Dat je kind én jij later zeggen: "Weet je nog van dat feestje toen je 6 werd?"


60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page